Hopelijk heeft u een fijn verblijf bij Stadslogement KingSize gehad en was alles naar wens! Om de kwaliteit van Stadslogement KingSize te evalueren, stellen wij het zeer op prijs als u uw mening aan ons kenbaar maakt door middel van het invullen van het reactieformulier op deze pagina. Alleen de door u ingevulde naam wordt bij de reactie weergegeven. U bent echter niet verplicht om uw persoonlijke gegevens in te vullen bij het insturen van een reactie. Houdt er rekening mee dat de door u ingevulde reactie niet direct op de website wordt weergegeven. Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!


63 Comments

 • Brenda 24 juli 2020 at 08:11

  Wij verbleven in kamer 4. Op zich prima en alle faciliteiten zijn aanwezig. Echter kingsize geldt niet voor de hoogte van het plafond en de badkamer. Mijn man is ruim 2 m lang en kon nauwelijks rechtop staan in de kamer. En in de badkamer helemaal niet. Hij kon het toilet in een onmogelijk hoekje met dwarsbalk bijna niet bereiken.
  Dus misschien handig om erbij te vermelden dat deze kamer niet geschikt is voor lange mensen.

 • Cor 8 juni 2020 at 08:15

  Prima lokale voor 1 nacht, wel veel rumoer vd straat , en klappen als er een deur dicht slaat.
  Ontbijt ,via plaatselijke bakker prima en zeer compleet.

 • Petra 5 oktober 2019 at 05:56

  Bijzonder om te overnachten in zo’n historisch gebouw. Fijne en schone kamer, van alle gemakken voorzien. We misten alleen de lampjes bij het bed en de spiegel in de douche. Super lokatie!

← Older Comments

Leave a Comment