Om ervoor te zorgen dat uw verblijf in Stadslogement KingSize voor u zo aangenaam mogelijk is, hebben wij voor u deze handleiding gemaakt. Mocht u onverhoopt toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 0515 487 605 .

1.  Deurafsluitsysteem

In het stadslogement maken wij gebruik van een geautomatiseerd deurafsluitsysteem. Het systeem werkt als volgt:

Bel met de door u opgegeven mobiele telefoon de volgende telefoonnummers om de voordeur (Prins Hendrikkade) en vervolgens de deur van het door u gereserveerde appartement te kunnen openen (voor deze handeling worden geen kosten voor het gebruik van uw telefoon berekend):

Voordeur: 06 528 50 723
Appartement: 06 528 50 415

Let hierbij op de volgende aandachtspunten:

  • U kunt voor het openen van de deuren alleen de door u opgegeven mobiele telefoon gebruiken;
  • De nummerweergave van uw telefoon moet aan staan;
  • Wanneer u het nummer belt, dient u voor de deur te staan die u wilt openen;
  • Voor de buitendeur geldt: de deur opent na het bellen van het nummer vanzelf;
  • Voor de kamerdeur geldt: u kunt de deur opentrekken zodra het rode lampje gaat branden;
  • Neem uw telefoon altijd mee als u de kamer verlaat en zorg ervoor dat de batterij voldoende opgeladen is;
  • Sla de nummers op in uw telefoon voor optimaal gebruiksgemak.

2.  Ontbijt / koffie & thee service

Als u ontbijt bij uw reservering geboekt heeft, wordt uw ontbijt op uw kamer bezorgd. Dit is op doordeweekse dagen om 8:00 uur, op zaterdag om 9:00 uur en op zon- en feestdagen om 10:00 uur. In overleg kan het ontbijt op een eerder tijdstip bezorgd worden. We kloppen bij uw kamerdeur aan, zodra het ontbijt voor uw deur klaar staat. Op uw kamer is een waterkoker met koffie en thee aanwezig.


3.  WiFi

Stadslogement KingSize is voorzien van WiFi. U mag hier als gast van het stadslogement gratis gebruik van maken.

De naam van het netwerk is: Kingsize_Gast
De inlogcode is (hoofdlettergevoelig): K1ngs!zeGast


4.  Bedlampjes

Alle kamers zijn voorzien van luxe bedlampjes links en rechts van het bed. Deze lampjes zet u aan door met uw vinger een zacht kort tikje op het gekleurde lampje bovenop het bedlampje te geven. Bij elk tikje dat u vervolgens bovenop het bedlampje geeft dimt het bedlampje in vier stappen tot het uit gaat.


5.  Airconditioning

Richt de Daikin afstandbedieding op de airconditioning. Klik op de On/Off knop om de airconditioning aan te zetten. Vervolgens kunt u hem in de gewenste stand zetten met de overige knoppen (zie onderstaande tekeniningen). Met de Powerful knop heeft u de kamer snel op de gewenste temperatuur. Deze stand stopt automatisch na 20 minuten. Vriendelijk verzoek om de airconditioning bij het verlaten van de kamer uit te zetten.

Daikin Airconditioning_1 Daikin Airconditioning_2

6.  Televisie

Wanneer u televisie wilt kijken, zet u eerst de televisie aan met de Loewe afstandsbediening (11), drukt u op het knopje TV (3) en kiest u de gewenste zender (15) en het gewenste volume (6) (zie onderstaande tekeningen).

Loewe Assist Easy_afbeelding Loewe Assist Easy_uitleg

7.  Leenfietsen

Stadslogement KingSize beschikt over vier luxe toerfietsen, waarmee u de mooie omgeving van Sneek uitgebreid kunt verkennen. Deze fietsen kunt u vooraf bij ons reserveren door dit aan te geven bij uw reservering.