Stadslogement KingSize met vijf luxe kamers

Stadslogement KingSize in Sneek is voorzien van vijf luxe kamers met en zonder ontbijt. Het ontbijt met biologische producten is bij te boeken als extra service bij de kamerboeking. De luxe kingsize kamer (kamer 1) is op de begane grond van het stadslogement gesitueerd. De kamers op de eerste (kamer 2 en 3) en tweede verdieping (kamer 4 en 5) zijn te bereiken via een royale wenteltrap. Alle kamers zijn voorzien van een comfortabele kingsize boxspring, een zitje, een kast, een luxe badkamer ensuite, een Loewe televisie,  airconditioning, WiFi en een waterkoker met koffie en thee. De kamer op de begane grond van het stadslogement is rolstoelvriendelijk gecertificeerd en voorzien van alle noodzakelijk aanpassingen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Fietsen in de omgeving van Sneek

Stadslogement KingSize beschikt over vier luxe toerfietsen, waarmee u de mooie omgeving van Sneek uitgebreid kunt verkennen. Deze fietsen kunt u vooraf bij ons reserveren door dit aan te geven bij uw reservering. Voor het stadslogement zit een ANWB-fietsknooppunt. Via deze knooppunten kunt u een door de ANWB uitgezette route fietsen. Op de website van de ANWB vindt u meer informatie over de ANWB-fietsknooppunten. Andere fietsroutekaartjes van de omgeving zijn beschikbaar in het stadslogement, bij de VVV in Sneek of TIP Fryslân.

De geschiedenis van Stadslogement KingSize

Stadslogement KingSize is sinds 2014 gevestigd in een prachtig opvallend pand op de hoek van de Gedempte Pol en Prins Hendrikkade in Sneek. Dit in 1898 gebouwde pand is van grote historische waarde voor de Friese waterpoortstad Sneek. Hier werden namelijk in 1902 de allereerste wereldberoemde King pepermuntjes gemaakt door Tonnema en Co. De naam van Stadslogement KingSize in Sneek verwijst uiteraard in eerste instantie naar de rijke geschiedenis van het pand. Daarnaast is de naam KingSize een knipoog naar de grootte van het historische stadspand en de kamers.

Bron: fotomateriaal en informatie uit “De King Familie: geschiedenis van een pepermuntje’ van Jef de Jager

 

fietsvakantie friesland, fietsvakantie zuidwest friesland, stadslogement kingsize sneek, stadslogement kingsize friesland, voormalig pand tonnema sneek, stadslogement sneek, vakantie in sneek, hotelkamer sneek, bed & breakfast sneek, b&b sneek, betaalbare slaapplaats sneek, bed en brochje sneek, stadslogement friesland, vakantie in friesland, hotelkamer friesland, bed & breakfast friesland, b&b friesland, betaalbare slaapplaats friesland, bed en brochje friesland, luxe stadslogement sneek, luxe stadslogement friesland, logement sneek, logement friesland, watersportstad, sneekweek, kamer met ontbijt sneek, kamer met ontbijt friesland, rolstoelvriendelijk logement sneek, rolstoelvriendelijk stadslogement sneek, rolstoelvriendelijk bed & breakfast sneek, rolstoelvriendelijk b&b sneek, rolstoelvriendelijk logement friesland, rolstoelvriendelijk stadslogement friesland, rolstoelvriendelijk bed & breakfast friesland, rolstoelvriendelijk b&b friesland