By / 12th mei, 2015 / Nieuws / Off

SoetkeesEen origineel klein hotelletje met een goed verhaal! Een verhaal over een wereldberoemd pepermuntje. Het KING pepermuntje ken je vast wel en heb je zeker eens gegeten. Op de plek van het stadslogement werd in 1902 het allereerste KING pepermuntje gemaakt door Tonnema en Co. Een gebouw met historie dus. Stadslogement KingSize heeft dit historische verhaal omarmd en verwerkt in het hele hotel. Er hangen KING schilderijen, de lamp is een pepermuntje en het boek over de KING familie ligt op elke kamer. Hartstikke leuk en origineel.

Koninklijke kamers

De kamers van Stadslogement KingSize zijn inderdaad koninklijk. Ze zijn modern en trendy ingericht en van alle gemakken voorzien. Dankzij de lichte kleuren en de eenvoud van de meubels, is de kamer ruimtelijk en fris. De leuke details maken het helemaal af. Zoals de KING lamp, met het papierenrolletje als kap en een pepermuntje als voet. Stadslogement KingSize telt vijf luxe kamers, allemaal met eigen badkamer en zitje. De luxe KingSize kamer bevindt zich op de begane grond. Een loft bij KingSize boek je al voor €85.

Stadslogement KingSize

Mooie ligging

Een betere ligging voor je hotel kan je je niet wensen. Tien passen vanaf de voordeur en je staat in het centrum van Sneek. Alles is letterlijk om de hoek. De auto kan je gemakkelijk kwijt in de aangrenzende straten of bij de parkeerplaatsen van de winkels. Vanaf de hotelkamers heb je een mooi uitzicht op de grachten of de stad. Stadslogement KingSize - de kamer en het ontbijt

Een ontbijt om voor op te staan

Blijf lekker zitten in je badjas of pyjama. Je hoeft niet naar het ontbijt. Het ontbijt komt naar jou! Neem plaats aan het kleine tafeltje aan het raam en geniet van de perfecte start van jouw dag. Het ontbijt is zeer uitgebreid, zoete broodjes, hartig beleg, yoghurt en fruit. Ik vond het een echte luxe dat het ontbijt aan je kamerdeur wordt bezorgd. Bij de kamerprijs is standaard het ontbijt voor één persoon inbegrepen.

Bron: fotomateriaal en teksten Soetkees.nl