By / 28th januari, 2015 / Nieuws / Off

Stadslogement KingSizeNa een maandenlange intensieve verbouwing en voorbereiding opent Stadslogement KingSize op maandag 2 februari a.s. haar deuren en kan het luxe stadslogement in het hartje van Sneek haar eerste gasten verwelkomen. In het stadslogement zijn vijf luxe kamers gerealiseerd.

Eén extra luxe grote kamer op de begane grond, waar ook minder valide gasten terecht kunnen, en vier kamers op de eerste en tweede verdieping. De kamers zijn voorzien van alle gemakken zoals WiFi, airco en een sleutel-app, die via een smartphone te bedienen is. Daarnaast kunnen de gasten gebruik maken van fietsen en wordt er ’s ochtends een uitgebreid ontbijt op de kamer geserveerd.

In het weekend van 13 tot en met 15 februari heeft het stadslogement een romantisch Valentijnsarrangement samengesteld met prosecco en bonbons op de kamer en een driegangendiner bij De Walrus in Sneek vanaf € 70,00 per persoon (o.b.v. 1 overnachting voor 2 personen). Dit arrangement is te boeken door onderaan de boeking de service Valentijnsarrangement aan te vinken.