By / 14th juli, 2015 / Nieuws / Off

Stadslogement KingSize is gecertificeerd met 3 tulpenStadslogement KingSize is gisteren officieel als eerste bed & breakfast in Sneek ingedeeld in de klasse van drie tulpen. Dit is de bovengemiddelde kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Stadslogement KingSize ontving de drie tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest: “Stadslogement is een keurig, schoon en modern B&B, centraal gelegen in de stad. De airco functioneerde niet naar wens, maar na een telefoontje werd dit meteen hersteld. Na het perfecte ontbijt, hebben we de beheerder gebeld om onze bevindingen te bespreken, eigenaar kwam direct en zijn erg vriendelijk.

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

“Een bed & breakfast met drie tulpen biedt u als gast een bovengemiddeld kwaliteitsniveau. Het bed & breakfast is comfortabel en gerieflijk en er worden extra voorzieningen en services geboden. Gasten hebben een eigen wastafel tot hun beschikking. Het ontbijt is uitgebreid met brood, vers fruit en een eitje”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.