Hopelijk heeft u een fijn verblijf bij Stadslogement KingSize gehad en was alles naar wens! Om de kwaliteit van Stadslogement KingSize te evalueren, stellen wij het zeer op prijs als u uw mening aan ons kenbaar maakt door middel van het invullen van het reactieformulier op deze pagina. Alleen de door u ingevulde naam wordt bij de reactie weergegeven. U bent echter niet verplicht om uw persoonlijke gegevens in te vullen bij het insturen van een reactie. Houdt er rekening mee dat de door u ingevulde reactie niet direct op de website wordt weergegeven. Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!


63 Comments

 • John (NL) 9 oktober 2016 at 16:24

  Zeer goede B&B

  Locatie, inrichting(modern en schoon), bed, douche, tv, hygiëne. Al met al een zeer goede accommodatie op een zeer goede locatie in Sneek. Het was ook fijn dat alles met de telefoon kon. 1 telefoonnummer om de voordeur te openen en 1 om de kamerdeur te openen. Geen personeel gezien, ook niet nodig.

 • Anoniem 5 oktober 2016 at 16:23

  Mooie locatie in centrum Sneek

  Mooie locatie in het centrum van Sneek. Parkeren kan dichtbij (betaald); bus en trein is op loopafstand. Leuk gedaan met de details van de King pepermuntfabriek. Goede bedden, prima geslapen!

 • Nancy (NL) 4 oktober 2016 at 16:21

  Top!

  Pluspunten: frisse en moderne uitstraling.
  Minpunten: ’s nachts best wat autoverkeer-geluid.

 • Caroline (NL) 3 oktober 2016 at 16:20

  Nachtje Sneek

  Helaas geen tijd voor het ontbijt, omdat we al vroeg weg moesten, maar verder viel er niets aan te merken: heerlijk geslapen, goede badkamer. Goede fietsen stonden klaar volgens afspraak. Fijn dat we nog een kop thee konden klaar maken voor vertrek. Het was spannend om deuren per telefoon te openen; maar het werkte perfect! Zeker voor herhaling vatbaar.

 • Jennie (NL) 15 september 2016 at 16:19

  Prima prijs kwaliteit verhouding

  Pluspunten
  : comfort van de kamer.
  Minpunten: gewone koffie ipv cappuccino. Voor de rest prima.

 • Silke (DE) 15 september 2016 at 16:18

  Pluspunten: zentrale Lage, Behindertenzimmer war sehr großzügig, modern und sauber eingerichtet, Räder zu leihen war super.
  Minpunten: Fahrräder müssen mal zur Inspektion, Zimmer war ziemlich warm (draußen allerdings auch).

 • Sandra (NL) 30 augustus 2016 at 16:16

  Perfect hotel op goede locatie, zonder persoonlijke ontvangst

  Pluspunten: leuk, fris hotel met King-thematisering. Dat is (blijkt later) omdat het hotel in de oude King-fabriek zit. De kamer was perfect en het is leuk dat je fietsen kan lenen.
  Minpunten: raar dat er helemaal niemand is. Inchecken gaat met je mobiele nummer, maar dat werkt niet altijd perfect. Check je mail voordat je gaat, dan weet je tenminste (ongeveer) hoe het werkt en heb je de goeie telefoonnummers.

 • A & A (DE) 29 augustus 2016 at 16:15

  Sehr sauberes Zimmer und Bad! Tolle bequeme Betten, wir haben super geschlafen! Gute Fahrräder standen kostenlos zur Verfügung! Türöffnung per Handy ohne Probleme! Wir waren sehr zufrieden!!!!

 • Peter (NL) 28 augustus 2016 at 16:14

  Pluspunten: ligging perfect, jammer dat je niet bij de kamer lekker kunt zitten. Heeft nu meer weg van een hotelkamer.
  Minpunten: geen ontbijt genomen, pittig geprijsd.

 • Nicole (NL) 23 augustus 2016 at 16:12

  Goed bed en rustige schone kamers.

← Older Comments Newer Comments →

Leave a Comment